ξενοδοχεια κυπαρισσια Options
ξενοδοχεια κυπαρισσια Options
Blog Article
Εδώ είναι, όμως, το πιο ιδιαίτερο. Το λιγότερο γνωστό. Το πιο παράξενο. Και γι’ αυτό μαγικό.
Μερικά από τα αξιοθέατα του Άγιου Κηρύκου είναι ο μητροπολιτικός ναός, το μνημείο του Ίκαρου στο λιμάνι, η εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το εκκλησάκι της Ανάληψης, το Αρχαιολογικό Μουσείο κ.α.
Η παραλία στο Διακόφτι μοιάζει σαν να βρίσκεται σε εξωτικό νησί, έχει γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και λευκή άμμο.
Navigate backward to connect with the calendar and select a date. Push the dilemma mark key to get the keyboard shortcuts for transforming dates.
Είναι εξαιρετικής ομορφιάς γραφικό παραθλασσιο χωριό που μοιάζει να ανήκει σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, ενώ βρίσκεται στη Λακωνία στους πρόποδες του Πάρνωνα. Είναι λόγο δύκολη η πρόσβαση από ορεινό δρόμο γεμάτο στροφές που δύσκολα τον ξανακάνεις παρά μόνο για να φύγεις.
Ένα άλλο παράσιτο που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι ο “σκουληκιάρης”. Τα σακουλοειδή είναι μικρές κάμπιες που δημιουργούν προστατευτικά κουκούλια από κλαδιά και άλλο φυτικό υλικό.
Η ασθένεια αυτή προκαλείται από έναν μύκητα που προσβάλλει τις ρίζες του δέντρου, οδηγώντας σε αποσύνθεση και τελικά στον θάνατο του δέντρου.
Τα πλεονεκτήματα της περιοχής είναι η κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα και ότι είναι πιο ήσυχα συγκριτικά με τις άλλες περιοχές όλο το καλοκαίρι.
Παρόλο που τα κυπαρίσσια συχνά συνδέονται με υγροτοπικά περιβάλλοντα και βρίσκονται συνήθως σε βάλτους και έλη, δεν χρειάζονται απαραίτητα πολύ νερό για να επιβιώσουν. Στην πραγματικότητα, ορισμένα είδη κυπαρισσιών μπορούν να αντέξουν τις συνθήκες ξηρασίας και είναι σε θέση να επιβιώσουν με λιγότερο νερό.
Τα Κύθηρα αν και μικρό νησί διαθέτουν το δικό τους αεροδρόμιο. Άρα για εσάς που μισείτε τα πλοία και τα δρομολόγια με το αμάξι μπορείτε να πάρετε ένα click here αεροπλάνο από την Αθήνα και τσουπ να φτάσετε στα Κύθηρα.
Το λιμάνι στον Άγιο Κήρυκο & το μνημείο του Ικάρου στα δεξιά
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Επιστήμη και τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία του Έλληνα ασθενή
Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.
Οι ρίζες του κοινού κυπαρισσιού δεν πάνε πολύ βαθιά και δεν δημιουργούν προβλήματα σε θεμέλια σπιτιών σε τοίχους και φράχτες.